Näyttää siltä, että käytät Internet Exploreria. Kyseinen selain ei ole enää aktiivisen kehityksen alaisena Microsoftilla. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Näyttää siltä, että käytät vanhaa versiota selaimestasi. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi ole hyvä ja lataa viimeisin versio selaimista ChromeFirefoxSafari tai Edge

Kuusijärven yleissuunnitelma
Sijainti
Vantaa
Vuosi
2019
Tyyppi
Puisto ja maisema
Status
Toteutettu
Asiakas
Vantaan kaupunki
Lähestymistavat

Kuusijärvestä kehitetään Vantaan luontomatkailun ja virkistyksen helmi. Kehitys tehdään maiseman ja alueen kantokyvyn määrittämissä suhteissa. Kuusijärven vetovoimaisuus syntyy järvestä, metsän tunnusta ja ainutlaatuisesta sijainnista kansallispuiston porttina. Suunnittelun lähtökohtana on luonnon ja uusien suunnitteluratkaisujen sovittaminen yhteen kasvavien kävijämäärien ja laajentuvien virkistysmahdollisuuksien kanssa.

Kuusijärven yleissuunnitelmassa keskityttiin kehittämään järven rantoja ja toimintoja, uusia sauna- ja arvintolarakennuksia ja valaistusta. Työssä etsittiin ratkaisuja veden laadun parantamiseen, sekä reittien ja alueelle saapumisen parantamiseen. Työssä määriteltiin periaatteet omaleimaisille rakenteille ja varusteille, tilalliset perusratkaisut, liikennejärjestelyt, sekä reitistön ja latujen kehittämisperiaatteet.

work picture work picture work picture work picture work picture