Näyttää siltä, että käytät Internet Exploreria. Kyseinen selain ei ole enää aktiivisen kehityksen alaisena Microsoftilla. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Näyttää siltä, että käytät vanhaa versiota selaimestasi. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi ole hyvä ja lataa viimeisin versio selaimista ChromeFirefoxSafari tai Edge

Myyrmäen Urheilupuisto
Sijainti
Vantaa
Vuosi
2021
Tyyppi
Liikunta
Status
Toteutettu
Asiakas
Vantaan kaupunki
Lähestymistavat
#puisto 
#luontoarvot 
#skeitti 
#liikunta 
#osallistaminen 

Myyrmäen urheilupuiston liikunta-alue- ja puistosuunnitelmassa aluetta kehitettiin toiminnallisesti ja kaupunkikuvallisesti. Puistosuunnitelmassa lisätään alueen arkikäytön mahdollisuuksia sekä säilytetään edellytykset suurien tapahtumien järjestämiselle. Työn tarkoituksena oli löytää tasapaino kasvavien käyttäjämäärien, liikennejärjestelyjen ja paikan luontoarvojen välillä sekä vahvistaa alueen imagoa laadukkaalla ja tunnistettavalla tavalla. Liikunta-alue- ja puistosuunnitelmassa määriteltiin alueen toiminnalliset ja tilalliset perusratkaisut, reitistön ja liikennejärjestelyjen kehittämisperiaatteet, hulevesien hallinnan periaateratkaisut sekä alueen yleiset laatutavoitteet muun muassa kasvillisuuden, rakenteiden ja varusteiden osalta sekä valaistuksen periaatteet.

Liikunta-alue- ja puistosuunnitelman jälkeen työ jatkuu rakentamissuunnittelulla, jota tehdään useassa vaiheessa. Ensimmäisenä toteutettiin lähiliikuntapaikka, joka valmistui 2020. Toinen toteutusvaihe valmistui vuonna 2021, jolloin rakennettiin skeittipaikka, aukiot ja pysäköintialueet. Kolmas rakennusvaihe, jäähallin edustan jumppanurmi, sekä loput liikennejärjestelyt, on parhaillaan käynnissä.

 

Kuvat: Pyry Kantonen

work picture work picture work picture work picture work picture work picture work picture work picture work picture work picture