Näyttää siltä, että käytät Internet Exploreria. Kyseinen selain ei ole enää aktiivisen kehityksen alaisena Microsoftilla. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Näyttää siltä, että käytät vanhaa versiota selaimestasi. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi ole hyvä ja lataa viimeisin versio selaimista ChromeFirefoxSafari tai Edge

Luonnon monimuotoisuus

Ihminen vaikuttaa toiminnallaan monin tavoin ympäristömme laatuun ja luonnon monimuotoisuuteen. Maisema-arkkitehtuuri pyrkii ihmisen ja luonnon saumattomaan yhteiseloon rakennetussa ympäristössä. 

 

Näemme luonnon monimuotoisuuden ja ekosysteemien elinvoimaisuuden turvaamisen kaikissa mittakaavoissa yhdeksi tärkeimmäksi tavoitteeksemme. Tuomme suunnittelun avulla luonnon näkyväksi ja toiminnalliseksi osaksi ihmisten arkea. Suunniteltavilla rakenteilla ja paikkaan sopivalla kasvillisuudella tuetaan myös muuta elollista, esimerkiksi maaperän monipuolista mikrobistoa ja pölyttäjien elinmahdollisuuksia. 

 

Meille ympäristön hyvinvointi on myös ihmisten hyvinvointia: Ympäristön vehreydellä on tutkitusti myönteisiä vaikutuksia asukkaiden terveyteen. Parhaimmillaan myös asukkaiden voivat vaikuttaa elinympäristönsä monimuotoisuuteen.