Näyttää siltä, että käytät Internet Exploreria. Kyseinen selain ei ole enää aktiivisen kehityksen alaisena Microsoftilla. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Näyttää siltä, että käytät vanhaa versiota selaimestasi. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi ole hyvä ja lataa viimeisin versio selaimista ChromeFirefoxSafari tai Edge

Malmin keskustan urbaani viherverkosto
Sijainti
Helsinki
Vuosi
2019
Tyyppi
Kaupunkitila
Status
Suunnitelma
Asiakas
Helsingin kaupunki

Työssä on tarkasteltu viher- ja virkistysverkoston toteutumista Malmin alueella ja sen lähiympäristössä osana koko Helsingin viher- ja virkistysverkostoa sekä viher- ja virkistysyhteyksien toteutumista Malmin keskustan alueella ja laadittu ideasuunnitelma Malmin keskustan alueen tärkeille yhteyksille, jotka koostuvat erilaisista viheralueista ja kaupunkitiloista. Työssä esitetään keinoja viheralueiden ja aukioiden laadun parantamiseksi.

Ideasuunnitelma keskittyy viiteen osa-alueeseen, jotka yhdessä muodostavat Malmin keskustalle vahvan ja omaleimai­sen viheralueiden ja kaupunkitilojen verkoston ja julkis­ten ulkotilojen ytimen. Olemassa olevan kaupunkirakenteen potentiaali otetaan käyttöön, mikä parantaa kaupungissa liikkumisen, toimimisen ja ajan viettämisen mahdollisuuksia. Malmin keskustan viher- ja virkis­tysyhteyksiä parannetaan ja keskusta liitetään osaksi laajempaa viher- ja virkistysverkostoa, Malmin keskustan ja Malmin lentokentän alueen välisiä yhteyksiä parannetaan sekä vehreyttä tiivistyvässä kaupungissa lisätään.

Työ on osa Malmin keskustan kehittämiseksi tehtävää suunnittelua, jonka perusteella laaditaan suunnitteluperiaatteet Malmin alueen kaavamuutoshankkeita varten.

#puisto 
#aukio 
#kaupunkisuunnittelu 
#asuminen 
work picture work picture work picture work picture