Näyttää siltä, että käytät Internet Exploreria. Kyseinen selain ei ole enää aktiivisen kehityksen alaisena Microsoftilla. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Näyttää siltä, että käytät vanhaa versiota selaimestasi. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi ole hyvä ja lataa viimeisin versio selaimista ChromeFirefoxSafari tai Edge

Monialainen työskentely

Maisema-arkkitehtuuri on monialaista suunnittelua. Tehtävämme on hahmottaa suunnitteltavaan kohteeseen vaikuttavia ilmiöitä laaja-alaisesti niin, että yksittäisetkin suunnitelmat palvelevat sekä luontoa että yhteiskuntaa ja sen asukkaita. Toisaalta olemme parhaimmillamme työskennellessämme moniammatillisissa työryhmissä.

 

Mitä aikaisemmassa vaiheessa suunnitteluprosessia maisema-arkkitehti on mukana, sitä paremmin suunnitelmissa pystytään ratkomaan kompleksisiakin ympäristöön liittyviä haasteita. 

 

Toimistomme työntekijät tulevat moninaisista taustoista ja käytössämme on laaja ja monipuolinen asiantuntija- ja suunnittelijaverkosto. Me emme pelkää tehdä yhdessä ‒ toinen toisemme osaamista hyödyntäen.