Näyttää siltä, että käytät Internet Exploreria. Kyseinen selain ei ole enää aktiivisen kehityksen alaisena Microsoftilla. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Näyttää siltä, että käytät vanhaa versiota selaimestasi. Voit katsella sivuja, mutta mitä todennäköisimmin ne eivät näy oikein.

Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi ole hyvä ja lataa viimeisin versio selaimista ChromeFirefoxSafari tai Edge

Kestävä suunnittelu

Laadukas, kestävä suunnittelu tuottaa paitsi toimivia ja viihtyisiä ympäristöjä, ottaa myös huomioon käytettävissä olevat resurssit ja vallitsevat olosuhteet. Tutkimme työssämme, miten kestävä kehitys voi olla aidosti sisäänrakennettu osa suunnittelua.

 

Maisema-arkkitehtuuri perustuu aina paikalliselle vastavuoroisuudelle, jossa rakentaminen tuo parhaimmillaan lisää resursseja niin luonnon kuin ihmisten käyttöön. Lähdemme suunnittelussa liikkeelle paikan omista resursseista: Pyrimme maarakentamisessa paikalliseen massatasapainoon ja suunnittelemme ympäristöä olemassa olevia luontotyyppejä vahvistaen.

 

Viime kädessä kyse on luonnonprosessien ja -varojen kunnioittamisesta ‒ siitä, että näemme ihmisen kiinteänä osana luontoa, emme ainoastaan sitä hyödyntävänä olentoina.